info@energenas.lt
+370 37 280701

Naujienos

Įdiegėme naujus ISO standartus – ISO 9001:2015, ISO 14001:2015

Siekdami kompleksiškai įgyvendinti tiek kokybės, tiek ir aplinkos apsaugos reikalavimus, Energeno įmonių grupėje esame įdiegę integruotą kokybės ir aplinkosaugos vadybos sistemą. Po išorinio audito gauto patvirtinimo, galime pranešti, jog atitinkame naujausias ISO 9001:2015 ir ISO 14001:2015 standartų nuostatas.

Įsipareigojame ir toliau tobulinti procedūras, leidžiančias pasiekti kokybės ir aplinkosaugos tikslų: laikytis aplinkosaugos įstatymų, normatyvų, standartų ir kitų teisinių aktų, siekti tinkamai valdyti procesus, ypatingą dėmesį kreipti taupiam ir racionaliam išteklių naudojimui bei efektyvioms taršos prevencijos priemonėms. Nuolat ieškoti būdų optimizuoti energetinių resursų savo veikloje panaudojimą, vykdyti taršos prevenciją bei atitikti teisinius aplinkos apsaugos reikalavimus.

Įsipareigojame periodiškai tikrinti, gerinti ir tinkamai vykdyti nustatytą kokybės ir aplinkos apsaugos politiką. Esame tikri, kad ši sistema padeda planuoti, kurti, prižiūrėti, analizuoti, gerinti organizacijos vykdomą veiklą.

Leave a Reply